VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

Är du VVS-Montör och helst vill jobba på södra sidan Stockholm? Då kan Nowa VVS vara rätt plats för dig!

Nowa VVS är en mindre VVS-entreprenör baserade i södra Stockholm som utför alla typer av förekommande gas och VVS-arbeten vid nyproduktion, ombyggnader samt service & underhåll. Nowa VVS erbjuder även markarbeten i samband med rörläggningar helt i egen regi med egen grävmaskin. 

Deras kunder är förvaltare, byggföretag, kommuner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag samt privatpersoner i hela Stockholmsområdet.
​Nowas styrka är att vi är ett mindre företag som kan hålla en personlig kontakt med sina kunder och därmed säkerställa kvaliteten på jobben.

I takt med att företaget växer så söker de en VVS-Montör

Som VVS-Montör kommer du arbeta med traditionell rörservice som grund, badrum, tillbyggnader och mindre entreprenader samt ett och annan servicebyte, samt arbeten inom stadsgas och gasol. Viktigt för Nowa är att kunna ge hög och bra service till både nya och gamla kunder.

Krav

  • Minst 8 år som VVS-Montör
  • Körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Heta arbeten
  • Säker Vatten

Meriterande

  • Elkunskaper
  • Diverse utbildningar såsom lift, stege, gas, svets m.m.
  • Får gärna bo på södra sidan stan.

Som person vill vi att du är social, serviceinriktad och en problemlösare. Du trivs på ett lite mindre familjärt bolag där vi gillar god sammanhållning.

Vi erbjuder dig att komma till ett mindre och trevligt bolag som älskar att ge bra och hög service till gamla och nya kunder. För Nowa är det viktigt att få alla i företaget att känna att de gör något betydande och vara delaktiga i utvecklingen. Hos Nowa får du ett varierande arbete med olika typer av VVS-jobb.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Nowa VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert