Maskinutvecklare

Logotyp

Maskinutvecklare

Har du en stor passion och intresse för att arbeta med teknisk problemlösning och utveckling? Är du driven, noggrann och strukturerad? AB Lindec söker nu en maskinutvecklare till deras team som kommer att arbeta med produktvård och produktionsutvecklingen av företagets maskinutbud. 

Läs vidare och ansök redan idag! Arbetsuppgifter:

Som maskinutvecklare hos Lindec kommer du att arbeta nära en erfaren maskinkonstruktör där ni kommer arbeta med produktutvecklingen av hela AB Lindec’s maskinutbud. Du kommer att hantera uppdateringar av CAD-modeller och tillverkningsritningar. I rollen ingår även framtagande av sprängskisser, illustrationer till reservdelsmanualer och framtagande av användarmanualer.

Dina arbetsuppgifter kommer även inkludera:

·      Tester och provkörning

·      Dokumentera avvikelser och reklamationer

·      Kvalitetsarbete

·      Upprätta rutiner för löpande kontroller

·      Deltagande i nykonstruktion och prototypframtagning

·      Tekniskt kunskapsstöd till verkstadspersonal

·      Bevaka e-post, telefon, utskick sociala medier, skicka beställningar, hantera leverantörers ordererkännanden, import- och exporthantering

·      Verkstadsmontering

Du erbjuds:

·      En plats i ett framgångsrikt, finansiellt starkt och tryggt bolag som värnar om sina anställda

·      En roll i ett sammansvetsat team med bra gruppdynamik

·      Varierande arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen är du driven, noggrann och strukturerad. Du är resultatinriktad och självgående med intresse av att lära dig nya saker. Du är en positiv lagspelare som är bekväm med att fatta beslut och är lösningsorienterad.

Vi söker dig som:

·      Har ett B-körkort

·      Mycket god datorvana av dokumentation med text, bilder och illustrationer

·      Vana av 3D-CAD, gärna Solidworks

·      Förmåga och intresse att inhämta teknisk information

·      Har passion och intresse att arbeta med teknisk problemlösning och utveckling

·      Svenska och engelska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har en relevant teknisk utbildning såsom ingenjörsexamen eller teknisk högre utbildning. Kunskaper inom el, hydraulik och styrsystem ses som meriterande.Om företaget:

AB Lindec är ett privatägt företag i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv.

Företaget grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Lindec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert