Arbetsledande drifttekniker

Logotyp

Arbetsledande drifttekniker

Är du en erfaren drifttekniker som söker ett omväxlande arbete där du får arbeta nära kunden och nyttja din tekniska kompetens? Har du tidigare haft en ledande roll där du är trygg med att leda och fördela arbetsuppgifter till dina kollegor? Beskriver du dig själv som en person som är pedagogisk och har en god samarbetsförmåga? Då kan du vara Stockholms Drift-teams nya stjärna i rollen som arbetsledande senior drifttekniker till Järva och Vällingby för Svenska Bostäder.

Hos Stockholms Drift-Team kommer du vara en del av ett starkt och familjärt företag där det finns mycket kompetens och kunskap inom branschen. Här är beslutsvägarna korta och för rätt personer finns stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som drifttekniker ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer att ingå i en grupp av tekniker och ansvarar för gruppens åtagande i uppdraget gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav.

I ditt arbete ingår även att agera rådgivare i drift och energifrågor och kunna upptäcka eventuella fel i fastigheterna. I rollen som arbetsledare kommer du vara ansvarig för kontakten med driftledaren på Svenska Bostäder samt leda och fördela arbetet i gruppen.

Din profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är lojal, ansvarsfull och strukturerad. Du är teknisk lagd i ditt tankesätt och har god förståelse för hur de olika systemen och tekniska installationerna samverkar i en fastighet. Du är prestigelös och har förmågan att kunna kommunicera med både hyresgäster och kunder.

Kompetenskrav:

·      Minst fem års erfarenhet inom området fastighetsteknik samt minst två års erfarenhet i en ledande roll, med vilket aves arbeten med installationssystem för uppvärmning och luftbehandling med alla ingående komponenter

·      God kunskap om felsökning innefattande mätteknik för ventilation och värme

·      Grundläggande kunskap inom styr och reglerteknik

·      Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i andra språk

·      B-körkort

Om Stockholms Drift-Team AB:Stockholms Driftteam AB är ett familjeägt företag med 20 anställda och är en del av koncernens Stockholms Teknik-Team AB:s fem bolag med drygt 50 anställda. De arbetar med fastighetsservice och erbjuder och utför allt i från fortlöpande ronderingar till drift och underhåll av tekniska installationer. Stockholms Drift-Team har bred och mångårig kompetens inom fastighetsservice. De jobbar tillsammans som ett team för att nå så bra resultat som möjligt och för att vara ett av marknadens bästa driftföretag.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Stockholms Drift-Team AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert