VVS montör

Logotyp

VVS montör

Är du en driven VVS-montör som gillar att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda, där det även finns goda utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att bli en del av Storstadens Rör AB.

Arbetsuppgifter:

I rollen som VVS montör kommer du att arbeta i ett härligt sammansvetsat team där ni tillsammans kommer utföra projekt inom nyproduktion. Dina projekt kommer att vara i Stockholm med omnejd. Projekten skiljer sig i storlek men vanligtvis arbetar du på ett längre projekt åt gången.

Din profil:

För att lyckas i rollen som VVS montör är du certifierad VVS montör och har tidigare jobbat inom nyproduktion eller motsvarande. Du är tidsmedveten och kan jobba såväl självgående som i team.

Du erbjuds:

–    En roll i ett familjärt företag med stora fasta kunder och bra jobb.

–    Goda anställningsvillkor med bra utvecklingsmöjligheter.

–    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.

Om Storstadens Rör AB: 

Storstadens Rör AB grundades 1989 och har därefter utvecklats till ett rörentreprenadföretag.

De arbetar huvudsakligen med entreprenader inom värme-, sanitet och komfortkyla för kontor, lättare industrier, sjukhus, butiker, skolor och bostäder, såväl som ombyggnation.

Deras kunder är byggentreprenörer, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, statliga och kommunala myndigheter (fastighetsbolag).

Verksamheten bygger på en öppen dialog som skapar ömsesidigt förtroende till sina uppdragsgivare.

Storstadens Rör AB är medlemmar i Installatörsföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom VVS. Genom Installatörsföretagen har de kollektivavtal med Byggnads. Installatörsföretagen ingår i Svenskt Näringsliv.

I denna rekrytering samarbetar Storstadens Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdagag

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer