Projektledare

Logotyp

Projektledare

Är du en person som motiveras av att ansvara för frågor som bygger på kvalité, miljö och affärs- samt kundnytta? Vill du arbeta i en variationsrik roll, ingå i bolagets ledningsgrupp samt ansvara för såväl tekniska som digitala satsningar? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten som verksamhetsutvecklare till Svenska Eljouren, Uppsala!

Svenska Eljouren är ett ungt företag som växer i rekordfart. Under första året har företaget hjälpt över 10 000 kunder i Sverige. Företaget är Sveriges största eljour och ett av Sveriges snabbast växande företag. För att möjliggöra den fortsatta tillväxtresan behöver vi dig som verksamhetsutvecklare som, tack vare ditt driv, affärssinne och engagemang tar bolaget till nya nivåer.

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du under stor frihet bland annat:

·       Via företagets digitala plattformar utveckla kvalité och arbetsmiljöprocesser samt efterlevnad kring dessa

·       Ta fram interna och externa rutiner för att säkerställa fortsatt hög kvalité och tillväxt

·       Strukturerat och systematiskt, tillsammans med övriga i ledningen, utveckla såväl kund- som affärsnyttan.

För att passa i rollen söker vi dig som:

·       Har ett par års yrkeserfarenhet, gärna som tekniker, kalkylator, arbetsledare/platschef eller liknande, företrädesvis inom bygg.

·       Har ett väl utvecklat affärssinne, helst med bakgrund inom kvalités- och arbetsmiljöfrågor 

·       Är flytande i tal och skrift i svenska, har B-körkort samt god datorvana

Som verksamhetsutvecklare på Svenska Eljouren erbjuds du: Ett stimulerande och variationsrikt arbete i ett snabbväxande företag. Med en personlig och entreprenöriell företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar Svenska Eljouren en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Svenska Eljouren med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om Svenska Eljouren:Med 80 anslutna elfirmor är Svenska Eljouren Sveriges största rikstäckande eljour och har sitt säte i Uppsala. För privatkunder erbjuder man lokala elektriker som snabbt är på plats och som utför sina arbeten med högt ställda kvalitetskrav. Svenska Eljouren gör alltifrån mindre uppdrag som att få upp belysning, byta ett jordat eluttag till mer omfattande installationer som att montera laddbox till elbilen.

För större kunder erbjuder Svenska Eljouren förmånliga centrala avtal och ett rikstäckande nätverk av elektriker och med enkel gemensam administration som sparar både tid och pengar. Svenska Eljouren består av proffs på el som anpassar sig efter kundens schema. Med hög tillgänglighet, personlig service och snabb support bistår företaget sina kunder.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer