Säljare

Logotyp

Säljare

Är du en driven person som gillar ett variationsrikt arbete där du får vara spindeln i nätet. Har du erfarenhet av sälj sedan tidigare och söker nya utmaningar? Då kan Sven Eklund Bil AB vara din nya arbetsplats.

Rollbeskrivning:

Som säljare på Sven Eklund Bil AB kommer du att ha en bred roll där dina dagar kommer att se olika ut. Du kommer att ingå i ett starkt team med hög kompetens där ni tillsammans ger förstklassig service till era kunder. Din främsta uppgift är få kunden att trivas, känna sig välkommen och vara nöjd efter sitt besök i hallen med förmodligen sin nya bil. Du kommer vara spindeln i nätet.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Ta emot kunder som kommer in i bilhallen.

·      Svara på mejl och i telefon.

·      Hitta och köpa in begagnade bilar.

·      Bearbeta befintliga kunder.

·      Marknadsföring och hålla i kundevent.

Du erbjuds:

Sven Eklund Bil erbjuder dig att vara en del av ett starkt familjärt företag som har funnits länge i branschen. Du kommer få jobba i en spännande och rolig roll där du kan påverka företagets utveckling framåt. Du erbjuds också goda anställningsvillkor och vidareutveckling i din roll som säljare.

Din profil:

·      Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller erfarenhet av försäljning av bilar är meriterande.

·      Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

·      B-körkort

Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Vi ser att du som person har lätt för att egna initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos oss ser vi att du som person är en teamspelare och är prestigelös. Du gillar en arbetsmiljö som är snabbrörlig och därav förväntar vi att du är flexibel och stresstålig.

Om Sven Eklund Bil AB:

Sven Eklund Bil AB är en bilhandlare som startade 1958 och har funnits centralt i Bromma i Stockholm sedan 1978. Som bilhandlare har företaget sedan starten jobbat med att hjälpa sina kunder med sitt bilköp oavsett om det är en ny eller begagnad bil. Vi har precis tagit in Aixam:s sortiment som är ledande i Europa på Mopedbilar.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se , 070 446 22 22. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer