Säljare

Logotyp

Säljare

Har du ett stort engagemang och driv som gör att du självmant följer upp med nyckelroller hos befintliga kunder och söker upp nya relationer för att skapa nya möjligheter? Är du extremt kundmedveten och vill tillsammans med dem bygga en besiktningsstrategi som hjälper kunden att nå sina mål? Drivs du av att skapa något helt nytt och forma framtidens kvalitetsprocess? Stimuleras du av konstant utveckling utan begränsningar? Då kan du vara Besiktningsman.se: nya stjärnsäljare.

Om tjänsten som säljare:

Som säljare på Besiktningsman.se ansvarar du för att sälja in besiktningar samt plattformen iSpect till byggföretag, fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Du kommer att ingå i ett starkt team med både säljare och projektansvariga där ni tillsammans inte bara säkerställer kvaliteten men tar ett steg närmare visionen.
Dina kunder finns i hela Sverige men främst i Stockholmsområdet. Du ansvarar för hela säljprocessen från ax till limpa, från att hitta leads till att förvalta dina kundrelationer med befintliga kunder och tillsammans skapa en skräddarsydd besiktningsstrategi.

Till din hjälp har du kollegor med lång erfarenhet inom branschen samt en organisation med kapacitet att utveckla och leverera för att möta marknadens nuvarande, men även framtida förväntningar och behov.

Du erbjuds:

·      Att sälja en unik tjänst och produkt som är direkt kopplad till kundens kvalitetsprocess.

·      Vara en del av ett välmående företag med högt i tak och engagerade kollegor.

·      Ständig utveckling av din yrkesroll. Här får du alla verktyg du behöver för att bli bättre än vad du var igår.

Din profil:

För att lyckas i rollen som säljare på Besiktningsman.se ser vi att du har en bakgrund inom bygg – eller fastighetsbranschen. Du har lätt för att ta till dig ny information och förstå kundens behov. Du är självständig och kan självmant skapar nya relationer och möjligheter. Du har ett gott sinne för att göra affärer. Du har god förståelse för byggprocessen både i produktionen samt eftermarknad. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person ser vi att du är kommunikativ och relationsbyggande med ett engagemang att vilja göra det bättre för dina kunder. Du är ihärdig och noggrann samt en lagspelare.

Känner du dig träffad och är intresserad av att höra mer? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar besiktningsman.se med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se.

Om:

Besiktningsman.se är ledande inom entreprenadbesiktning för nyproduktion av bostäder och kommersiella byggnader. Sedan starten 2003 har företaget också en stark position på bostadsrättsförenings- och småhusmarknaden. Besiktningsman.se utför besiktnings- och KA- tjänster objektivt och opartiskt enligt gällande bygg- och branschregler och har cirka 30 välutbildade medarbetare med gedigen erfarenhet från byggsektorn och besiktningsarbete. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och medarbetare finns över hela landet.

Besiktningsman.se leder branschens utveckling och har bland annat skapat en digital besiktningsprocess i samarbete med iSpect och ledande byggföretag.

Med deras digitaliserade besiktningsprocess som omfattar hela byggprocessen, har de etablerat ett nytt perspektiv på besiktning – som ett aktivt affärsstöd för ökad lönsamhet och leveranssäkerhet i byggprojekt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert