Platschef

Logotyp

Platschef

Är du en platschef som är sugen på en ny utmaning i karriären, där du arbetar i en självgående roll med att driva, samordna samt leda olika storlekar av projekt inom mark och anläggning? Har du dessutom en bakgrund som anläggare?

Nu söker MJ Contractor en ny medarbetare inom mark och anläggning. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng där det är viktigt att alla anställda trivs och arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö med variation och utmaningar

MJ Contractor är ett etablerat företag inom bygg, mark och anläggning med huvudkontor i Upplands Väsby. Företaget grundades 1993 av Mikael Johansson som idag fortfarande är VD för företaget.

Om rollen:

Som platschef kommer du ha helhetsansvaret över att driva produktionen framåt och se till att projektet går enligt utsatt tidsplan. Du kommer att vara med i framtagandet av offerter, planera och projektera. Vidare skall du kunna upprätta projektdokument så som arbetsmiljöplaner, tidplan/betalplan, kontrollplan och även egenkontroller. I arbetsuppgifterna kräver det även att du har stor insikt i ekonomin, åtgång av material och är delaktig i arbetet och dess planering.

 
Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som platschef ser vi att du har flerårig erfarenhet som platschef inom mark och anläggning. Vi ser gärna att du har arbetat som anläggare/maskinist tidigare för att få god förståelse och ser helheten i projekten. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av AMA Mark, Mätnings- och ersättningsregler, MER samt kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik.

Dina personliga egenskaper:

Du kommer få ta stort eget ansvar och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord. Du gillar att hjälpa till där det behövs då stöttning och vägledning faller sig naturligt för dig.

Låter detta som du? Är du intresserad av att höra om denna möjlighet?

I denna rekrytering samarbetar MJ Contractor med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert