VVS montör

Logotyp

VVS montör

Är du en driven VVS montör som gillar att ta eget ansvar och arbeta med attraktiva kunder? Har du en hög yrkesstolthet och vill hitta bästa lösningar för dina kunder? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar högt om sina anställda och gillar att göra roliga saker tillsammans. Då kan du vara Barcks Rörs nya stjärna.

Arbetsuppgifter:

Som VVS-montör på Barcks rör kommer du att ha en bred roll där du arbetar med allt från serviceuppdrag till större projekt såsom kontorsanpassningar. Du utgår hemifrån och har hela Storstockholm som arbetsplats. Dina kunder är främst fastighetsbolag.

Barcks rör erbjuder dig

·      Vara en del av ett familjärt företag som värnar om varandra.

·      Arbeta med spännande och roliga projekt.

·      Schysta förmåner och anställningsvillkor.

Din profil:

För att lyckas i rollen som VVS-montör ser vi att du har arbetat minst 5 år och är självgående. Du är flexibel och är ansvarsfull samt är van vid att läsa ritningar och kunna planera ditt arbete. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Din nya arbetsplats: Barcks Rör AB är ett familjeföretag som grundades 1996 av Jan-Olof Barck. Barcks Rör utför större delen av sina jobb i Stockholm med omnejd, men också runtom i Södermanland.

Vi tar på oss alla jobb inom VVS, alltifrån kök installationer till avloppsledningar. 

Låter detta intressant att höra mer om? I denna rekrytering samarbetar Barcks Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg jenniefer.berg@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert