Servicesnickare

Logotyp

Servicesnickare

Är du en självgående servicesnickare med hög yrkesstolhet? Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst till ett företag med god framtid? Då bör du läsa vidare! Uterum & Fönster söker sin nästa:

ServicesnickareI tjänsten som servicesnickare kommer du att ha ett stort eget ansvar och arbeta i Göteborgs södra delar med varierande projekt. Här kommer du ha mycket kundkontakt och tillsammans med de övriga anställda vara involverad och delaktig i företagets framfart. Arbetsuppgifterna innefattar allt från fönsterbyten till byggnationer av uterum, balkonger samt göra inglasningar.

Då du kommer vara i en självgående roll och utgå hemifrån i din servicebil behöver du vara strukturerad med ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du är van och trygg i att planera dina egna dagar, beställa material samt har ett genuint intresse av att sätta kunden i fokus.

Uterum & Fönster erbjuder dig:

·        Ett arbete där du sköter dina egna projekt

·        En tajt grupp som hjälper varandra

·        En arbetsgivare som vill att alla ska vara delaktiga i företags framtid. 

Vi söker dig som:

·        Har några års erfarenhet som servicesnickare

·        Vill driva sina egna projekt

·        Är flytande i svenska, tal och skrift

·        B-körkort

·        Meriterande om du har yrkesbevis

·        Meriterande om du har bakgrund inom liknande typ av verksamhet

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Uterum & Fönster med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se, 070 274 19 25

Om företaget:

Uterum & Fönster är idag 4 anställda och omsätter ca 7 miljoner. Uterum & Fönster arbetar främst längst med västkusten, från Strömstad i norr till Båstad i syd. Uterum & Fönster arbetar främst med fönsterbyten samt byggnationer av uterum, balkonger och inglasningar till privatpersoner, bostadsrättföreningar och beställare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert