Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med låg personalomsättning? Är du dessutom en duktig snickare som har erfarenhet inom ROT och service, då kan du vara Akrima Byggs nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter: Som snickare på Akrima arbetar du med varierande projekt inom ROT och serviceRollen ger dig stor frihet under ansvar och du kommer att ha hela Storstockholm som arbetsplats. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, servicejobb, renovering av badrum/kök, finsnickeri samt ombyggnationer och tillbyggnader.

Du erbjuds:

·      En roll i ett familjärt företag med låg personalomsättning

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder

·      Plats i ett team där de aktivt hittar på saker tillsammans, såsom PT-träning under arbetstid, pingis och padel.

Vi söker dig som:

·      Har god erfarenhet som snickare inom ROT och service

·      Besitter B-körkort

·      Har en hög yrkesstolthet

Som person är du:

·      Hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

Akrima Bygg AB är ett privatägt företag som grundades redan 1973. Verksamheten består av general- och totalentreprenader samt bygg- och el service. Deras ambition är att hitta de mest effektiva och smarta lösningarna i varje byggentreprenad. Teamet består idag av 16 anställda och har kontor i Västberga, söder om Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Akrima med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer