Solcellsmontör

Logotyp

Solcellsmontör

Har du arbetat med solceller och besitter goda kunskaper inom branschen? Nu har du chansen att bli en del i vår utvecklingsresa, i en av världens tveklöst mest spännande branscher. Häng med!
Gillar du att bygga kundrelationer och har en ledande ådra? Plåtslagerigruppen söker dig som nu vill ta nästa steg och kliva in i en ledande roll.

Som arbetsledare på Plåtslagerigruppen kommer du ansvara för:
– Leda montage och installationer av solceller.
– Du kommer primärt leda och styra ditt team men även vara delaktig i det vardagliga arbetet.
– Daglig kundkontakt med beställare.
– Egenkontroll och dokumentation.
– Komplettera med beställning av material.

Ledande montören styr installationen i samverkan med sitt team, vilket innefattar exempelvis kundkontakt, tidsplanering, leverantörs kontakt och uppföljning av ditt arbetslag.
För att lyckas i rollen ser vi att du:

–        Arbetar med solceller idag och är redo att nästa steg.

–       Har en ledande ådra och gillar att motivera ditt team för att nå resultat tillsammans.

–        Innehar B-körkort

–        Drivs av att leverera goda resultat och skapa nya kundrelationer.

Vi erbjuder dig: En variationsrik vardag där den ena dagen inte är den andra lik. En roll där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och använda dina kunskaper som ledare fullt ut.

Plåtslagerigruppen har varit verksamma 10 år i branschen. Du kommer få vara delaktig på denna resa och bygga upp vårt nya affärsområde där vi idag sitter på en stabil kundstock med flera ramavtal. Plåtslageri är i en expansiv fas och vill fortsätta växa tillsammans med dig och ser gärna att du är med i utvecklingen av företaget. I

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele. tel. 073 58 11 804 alt Oscar.Thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert