Arbetschef

Logotyp

Arbetschef

Reomti Bygg AB är ett byggföretag som är specialiserat sig på renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Företaget grundades 1993 och bedriver sin verksamhet inom Stockholmsområdet där man enbart arbetar med professionella kunder. Företaget har insikten att människor i generationer framöver ska bo och verka i de lokaler som man tillsammans med beställare skapar. Detta faktum är ledstjärnan i vårt kvalitetsarbete. Reomti Bygg AB är certifierade utav DNV i enlighet med BF9K avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt medlemmar i både Sveriges Byggmästareförening och Sveriges Byggindustrier.

Till kontoret i Hammarby Sjöstad söker vi nu en projektchef.

ArbetsbeskrivningSom projektchef har du huvudansvar för projekten och dess utförande, där du ansvarar för planeringen och ledningen av produktionen. Du kommer även att ansvara för KMA-arbete samt ha personalansvar för medarbetarna i projekten. För att lyckas i rollen är du samtidigt kund- och affärsinriktad där du bedriver projekten enligt tidsplan och budget.

KvalifikationerVi ser att du har en god erfarenhet från byggbranschen där du de senaste åren arbetat i en liknande roll. Vi tror att du har en byggteknisk utbildning som bakgrund och måste vara en ansvarstagande person med erfarenhet av att driva projekt på egen hand. Vidare ska du ha kunskap inom entreprenadjuridik och förståelser för lättare kalkyl såsom projektets slutkostnadsprognos.

Vi erbjuder dig en del av en ambitiös organisation med kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar hårt för att upprätthålla företagets goda anseende på marknaden. Du kommer till ett familjärt och personligt företag där man satsar och tar hand om sin personal. Rollen som projektchef innebär en flexibel tjänst med frihet under eget ansvar. Du erbjuds i sin tur goda förmåner samt ett nytt och fräscht kontor med utsikt över Hammarbyhamnen.

Är du Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Reomti Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Anders Enström, tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan till anders.enstrom@jobway.com snarast och märk din ansökan med ”Projektchef till Reomti Bygg”. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert