Gruppchef

Logotyp

Gruppchef

Är du på jakt efter en ny utmaning som gruppchef inom elnätsbranschen? Har du tidigare haft personalansvar och arbetat med elnät eller kraft? Är du en person med stort tekniskt intresse och arbetar för laget framför jaget? Då kan du vara Norrtälje Energis nya gruppchef!

Din roll som gruppchef:

Att arbeta som gruppchef på Norrtälje Energi innebär möjlighet att vara med och påverka samt leda din grupp mot uppsatta mål. Du har ett övergripande ansvar över verksamheten som även inkluderar personal och resultat samt planera, leda och följa upp verksamheter utifrån bolagets uppsatta mål.

Exempel på arbetsuppgifter:

– Att ansvara för leda gruppen Drift & Projekt mot uppsatta mål och strategier.

– Att ansvara för planering och resurssättning av avdelningens uppdrag.

– Att säkerställa rätt kompetens inom avdelningen samt utveckla dina medarbetare.

– Att utveckla rutiner, arbetssätt och riktlinjer för verksamheten.

– Att utveckla verksamheten mot ett modernt digitaliserat arbetssätt.

– Personal-, budget- och arbetsmiljöansvar.

– Rapportering till myndigheter.

Du erbjuds:

  • Goda anställningsvillkor.
  • Ett företag som följer upp och lägger väldigt stor vikt i de anställdas välmående.
  • Att driva din avdelning och vara en viktig roll inom verksamheten.
  • Variationsrikt arbete och frihet under ansvar.

Din profil: För att passa in i denna roll ser vi att du har en flerårig bakgrund inom elnät/kraft i en ledande befattning. Du ska dessutom ha en utbildning inom elkraft. God kännedom i Officepaketet är ett krav då det kommer tillhöra din vardag. Du ska vara väl förtrogen med de myndighetskrav som styr verksamheten.

I denna roll kommer det tekniska färdigheterna vara en viktig del av rollen och kommer vara ett bollplank för alla typer av tekniska frågor samt leda din grupp mot uppsatta mål. Du är en naturlig lagspelare och delar gärna med dig av dina erfarenheter.

Som person är du pedagogisk, analytisk och älskar att lösa problem. En som har en god förmåga att omsätta teori till praktik. Vi ser även att du är noggrann, ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.

 Om företaget:
Vi är det lokala energibolaget med stora ambitioner och med utgångspunkt i våra motton ”Gemensam Kraft” eller ”Kraften i Norrtälje är vi!” jobbar vi dagligen med att tillhandahålla en pålitlig och trygg elförsörjning till våra ca 17 000 kunder

I denna rekrytering samarbetar Norrtälje Energi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele. Skicka din ansökan snarast via länken eller mejla på Oscar.Thiele@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer