Försäljningschef

Logotyp

Försäljningschef

Vill du vara en del i ett nystartat bolag inom säkerhetsbranschen och ta nästa steg i karriären? Gillar du att skapa/bygga nya relationer och drivs av utmaningar? Har du dessutom erfarenhet av säkerhetsbranschen och har ett stort tekniskt intresse? Då kan du vara rätt person till Lamport AB som söker sin nya försäljningschef.

Om rollen:

I rollen som försäljningschef har du det övergripande ansvaret för bolagets marknads-och kund-bearbetning samt försäljning. Du kommer att självständigt ansvara för initiativtagande, bearbetning och uppföljning av försäljningsverksamheten mot både befintliga likaväl som nya kunder. 

I dina arbetsuppgifter ingår även:

·      Leda genomförandet av bolagets marknadsstrategi och försäljningsverksamheten för Lamport på den svenska marknaden.

·      Tillsammans med styrelsen och ledningen i TCECUR-koncernen utarbeta marknadsplaner, strategier och budgetar framöver.

·      Upprätthålla och dokumentera en tydlig paketering och prissättning av bolagets produkter.

·      Månadsvis rapportera till styrelsen och koncernledningen om nya affärsmöjligheter (prospekt), uppnådda framgångar och eventuella problemområden med lösningsförslag.

·      Agera som samordnare mellan utvecklare och bolagets kunder.

Rapportering sker till VD för Lamport AB, med placering i Västberga.

Vad kan Lamport AB erbjuda dig?:
Här får du möjlighet att vara en del i ett företag som är i startgroparna till en stor framgångresa där du kommer att arbeta med en attraktiv produkt på marknaden inom säkerhetsbranschen. Du kommer att ha en viktig roll på företaget och har en stor möjlighet att påverka bolagets framgång. Utöver detta erbjuds du även goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser att du har följande bakgrund och kvalifikationer för att lyckas i denna roll:

·      Mångårig erfarenhet inom säkerhetsbranschen gärna som projektledare eller dylikt.

·      Tidigare erfarenhet inom sälj av liknande karaktär.

·      Tävlingsmänniska

·      Stort tekniskt/IT intresse.

·      Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift samt körkort är krav för tjänsten.

·      En stark vilja att lyckas och är inte rädd för att hugga i när det behövs.

·      Hög socialkompetens och god vana vid att bygga kundrelationer.

Om företaget:Lamport AB är ett nystartat dotterbolag inom TCECUR Sweden AB (publ.) koncernen. 2021 grundades Lamport AB, vars affärsidé är att marknadsföra, sälja och utveckla Lamport – ”Larmportalen” till en bredare kundkrets än tidigare!

” LAMPORT är en helautomatiserad, digital plattform för att på ett ställe hantera och förmedla samtliga larm och händelser som sker från kundens säkerhetsanläggningar. LAMPORT ger full kontroll över säkerheten och är bra för miljön.”

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som försäljningschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta.I denna rekrytering samarbetar Lamport AB med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sitta ansökningsdatum. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer