Snickare

Logotyp

Snickare

Vill du bli en del av ett väletablerat företag där du får avsluta arbetsdagen med ett leende på läpparna och vara en i gänget istället för en i mängden? Där du dessutom kommer jobba med varierande uppgifter, ha eget ansvar i projekt och där ingen dag är den andra lik. Är du snickare och söker efter ett nytt jobb på ett personligt företag på norra sidan av Stockholm och har erfarenhet av ombyggnationer och nyproduktion av villor? Då kan du vara Lausings Bygg nya

Snickare

Arbetsuppgifter:

I rollen som snickare ansvarar du för ombyggnationer och nybyggnationer av exklusiva villor i olika projekt mot främst privatpersoner, men det förekommer även jobb mot företagskunder. Du arbetar med byggnationer från grund till taklist. Ingen dag på företaget ser likadan ut. I arbetsuppgifterna ingår det gipsning, sätta innerväggar, lägga golv, sätta lister, karmar, montera dörrar, bygga pooler och sätta innertak.

Som Snickare på Lausing Snick & Bygg har du en självständig roll i flera olika pågående projekt med stort eget ansvar. Du kommer ha en central roll i projekten och ha flera roliga projekt som rullar på samtidigt. Du kommer ha en bred kundkontakt. Det är viktigt att du kan läsa och tyda ritningskort. Därför är det viktigt att kunna uttrycka sig i svenskt tal och skrift. Du säkerställer ett smidigt samarbete i projekten och att utsatta tidsplaner följs. Du utgår hemifrån och arbetar oftast i ett team om minst två personer.

Du erbjuds:

–  En roll på ett personligt, familjärt och väletablerat företag med god gemenskap. Där man är ett team och supportar varandra i alla situationer. Där ingen fråga är för dum för att ställas.

–  Förmåner som pensionsavsättning, servicebil, fina verktyg och roliga aktiviteter med teamet varje år.

– En roll på ett företag där det är högt I tak och där du får synas och höras.

Vi söker dig:

– Har minst 10 års erfarenhet som snickare.

– Certifikat, yrkesbevis för snickare.

– Erfarenhet av ombyggnationer och nyproduktion av villor.

– B-körkort.

– Behärskar svenska språket i tal och skrift.

– Har du utbildning för heta arbeten samt erfarenhet av att bygga byggställningar är det meriterande.

Som person tror vi att du är:

– Ärlig, självgående, hjälpsam, orädd och van vid att arbeta i såväl team som självständigt.

– Initiativtagande & lösningsorienterad.

– Har en social personlighet och gillar varierande arbetsuppgifter.

– Positiv person med energi.

– Ej rädsla för höjder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Lausing Snick & Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se

Om företaget:
Lausing Snick & Bygg AB grundades år 2000 och är idag ett väletablerat företag inom byggbranschen i Norrort i Stockholm och har sitt kontor I Åkersberga. Företaget arbetar som totalentreprenör och utför allt från montage av taklister, golvläggning, köksrenoveringar, inredning, till byggnationer av ett helt hus. Företaget erbjuder helhetslösningar vid Bygg & ombyggnadsprojekt där de har ansvar för hela entreprenaden från projektering till slutbesiktning. Målsättningen är att alltid leverera god kvalité och ha en god kundkontakt. Så dialog mellan kund och arbetare är viktig. Lausing Snick & Bygg är medlem i branschföreningen BKR och behörighet inom Byggställning upp till 9m. De ser alltid till att använda material med kvalité från det ledande ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde. Företaget är stabilt, har god ekonomi med AAA rating. Teamet på företaget idag består av 5 personer och växer nu som företag. Men företaget har ambitionen av att vara ett mindre företag även framåt med fortsatt familjär och personlig stämning.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer