Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med bra kunder? Är du dessutom en duktig snickare som har erfarenhet inom lösvirkeshus då kan du vara BIMABs nya stjärnskott.

Om rollen:

Som snickare hos BIMAB kommer du ha en varierad roll där du kommer att arbeta främst med nyproduktion av lägenheter och villor men till viss del service och ROT. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, finsnickeri samt ombyggnationer och tillbyggnader.

Du kommer att ingå i ett team med härliga kollegor som aktivt hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Du utgår hemifrån och arbetar främst i Marks Kommun med omnejd.

Du erbjuds:

·       En roll i ett familjärt företag med trevliga kollegor.

·       Omväxlande arbete med att bygga lösvirkeshus från start till mål.

·       Goda utvecklingsmöjligheter och schysta förmåner.

·    Att vara en del av ett företag där det är ordning och reda samt en bra struktur.

Din bakgrund:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har 5-10 års erfarenhet i rollen som snickare och gärna tidigare har arbetat med lösvirkeshus. Du är självgående i din roll och har en hög yrkesstolthet. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är serviceinriktad, driven och kan arbeta självständigt. Vi ser även att du är lagspelare och kan rycka in där det kan tänkas behövas.

Välkommen med din ansökan
Är du intresserad och vill veta mer
? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Byggservice i Mark AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Om företaget:

Byggservice i Mark AB- i dagligt tal oftast benämnt BIMAB- grundades 1994 av Jonas Olofsson i Hyssna och är ett entreprenadföretag med bred kunskap och stor erfarenhet av småhusbyggnation i form av både nyproduktion och renovering/tillbyggnader. Kontoret ligger i Hyssna och projekten sträcker sig från Varberg i söder, Göteborg i norr och Borås österut.

Idag arbetar det 26 st på BIMAB varav 22 är träarbetare och 4 är tjänstemän och omsätter 85 miljoner per år. Bolaget har en hög soliditet vilket borgar för en trygghet som anställd på BIMAB.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer