VVS montör

Logotyp

VVS montör

Är du en lösningsorienterad VVS montör som är sugen på nya utmaningar i ett familjärt företag med goda anställningsvillkor? Gillar du varierande arbetsuppgifter och ha en frihet i din roll?   Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan Erikssons VVS i Gävle vara något för dig! Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:I rollen som VVS montör arbetar du främst med nyproduktion av bostäder men även en del ROT-projekt. Dina dagar är varierande och du kommer att arbeta med olika typer av projekt. Du utgår hemifrån och arbetar över hela Mälardalen, men främst Norra Stockholm och Uppsala.

Din profil:
För att lyckas i rollen som VVS montör ser vi att du är certifierad VVS montör och har arbetat minst 5 år inom nyproduktion eller motsvarande. Vidare ser vi att du talar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Du är van att läsa ritningar och planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är:

–         Lösningsorienterad i ditt arbete och ser möjligheter i stället för hinder.

–         Ansvarstagande och noggrann.

–         Serviceinriktad och har ett stort kundfokus.

–         Händig och inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs.

Du erbjuds:

–         Att vara en del av ett företag med korta beslutsvägar där du som anställd får komma med egna idéer.

–         Goda anställningsvillkor samt vidareutveckling.

–         Trevliga kollegor och flexibla arbetsuppgifter.

Om Erikssons VVS i Gävle: Eriksson VVS i Gävle AB grundades 1999 av Håkan Eriksson, som idag driver företaget med 27 anställda, varav 24 är montörer och 3 jobbar på kontoret. Vi är ett fullserviceföretag inom VVS och utför små som stora arbeten åt alla typer av kunder.

I denna rekrytering samarbetar Erikssons VVS i Gävle AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert