Snickare

Logotyp

Snickare

Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst i en idyllisk skärgårdsmiljö på ett välmående familjeföretag? Är du en självgående snickare med ett par års erfarenhet? Då bör du läsa vidare! Kössö Bygg fortsätter expandera och söker dig som är

SnickareI tjänsten som snickare arbetar du med varierande projekt. Arbetsplatsen är i och omkring Göteborgs skärgård vilket innebär att du tar färjan till arbetsplatsen (om du bor på fastlandet). Till huvudkontoret tar det 9 minuter med båt från Saltholmen. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbete, nybyggnation, servicejobb till renovering av badrum/kök och fönsterbyten.

Kössö Bygg erbjuder dig:

·      En unik arbetsmiljö med närhet till hav och natur.

·      En roll i ett solitt och familjärt företag med låg personalomsättning.

·      En arbetsgivare som värnar om sina medarbetare genom teamaktiviteter, sjukvårdsförsäkring och goda arbetsvillkor.

Vi söker dig som:

·      Har ett par års yrkeserfarenhet som snickare och kan arbeta självständigt.

·      Har en hög yrkesstolthet och drivs av att leverera en hög kvalité.

·      Har B-körkort, där båtvana är meriterande.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Kössö Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Om företaget:

Kössö Bygg är ett familjeföretag med 22 anställda som varit verksamma sedan 1995 och registrerade som aktiebolag sedan 1997. Sätet är i Göteborgs södra skärgård och verksamhetsområde i Göteborg med omnejd. Företagets ledord kvalitet, kompetens, kunskap står för att man ska utföra ett bra arbete på ett säkert och professionellt sätt. Målet är att kunden ska vara lika nöjd med Kössös arbete även efter 10 år.

Kössös hjälper kunden genom hela processen, från början till slut och finns till hands vid alla val stora som små. Kössös hjälper till att förverkliga drömmar och visioner vare sig det handlar om ett nytt hus, renovering, markarbete eller en vacker trädgård. Projekten de utför är oftast på total/generalentreprenad d.v.s. att man ansvarar för elektriker, målare, plåtslagare och övriga professioner som behövs för att driva bygget framåt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer