Servicetekniker. ventilation

Logotyp

Servicetekniker. ventilation

Vill du arbeta i ett företag där du är med och påverkar? Gillar du att ge dina kunder högklassig service? Har du dessutom erfarenhet av arbete med ventilation. Då kan du vara Henriksbergs verkstäders nya lagspelare.

AB Henriksbergs Verkstäder är ventilationsföretaget som genom tre generationer verkat i ventilationsbranschen i 75 år. Idag omfattar verksamheten de flesta grenar inom ventilation varför Henriksbergs Verkstäder är ett av de bredaste företagen i branschen.

Om rollen:

Som ny på jobbet hos Henriksbergs Verkstäder kommer att ingå i en sammansvetsad grupp som präglas av härlig teamkänsla och ett gott ledarskap. Tillsammans har teamet en lång erfarenhet inom branschen och delar gärna med sig av sina kunskaper sinsemellan. Innan din första kommer allt finnas väl förberett för dig såsom kläder, skor, personlig utrustning och ID-handlingar och väl på plats kommer du ha en fadder för att på bästa sätt slussa dig in i verksamheten. Här trivs man!

I dina arbetsuppgifter som servicetekniker kommer du att ha en mycket varierad roll där du kommer att arbeta med b.la.

·      Lagerbyten och filterbyten

·      Felsökning

·      Injustering

·      Mindre ombyggnad och montage av ventilationsanläggningar

·      Samt fastighetsdrift

Dina arbetstider kommer att vara 7–16 och du arbetar i Stockholm med omnejd.

Henriksbergs Verkstäder erbjuder dig:

·      Ett flexibelt och varierande arbete

·      Goda utvecklingsmöjligheter och vidareutbildningar

·      En anställning på ett välmående företag med högt i tak och låg personalomsättning

·      Schysta anställningsvillkor och förmåner

Din profil:

 För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har flerårig erfarenhet av likande arbete och är självgående i din roll. Det är meriterande om du har erfarenhet inom EL och styr och regler. B-körkort är krav.

Utöver dina tekniska kunskaper förutsätter vi att du har en hög social kompetens, såväl internt som ute hos kund, med en stor ansvarskänsla samt behärska svenska i tal och skrift.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Henriksbergs verkstäder AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert