Drifttekniker

Logotyp

Drifttekniker

Vill du arbeta i ett litet sammansvetsat team i ett stort internationellt företag? Gillar du problemlösning och varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av drift och skötsel och har ett stort tekniskt intresse. Då kan du vara MariMatic nya drifttekniker.

MariMatic är ett internationellt teknikföretag som designar, producerar, installerar och driftar vakuumbaserade avfallshanteringssystem.

Om rollen:

Du kommer att tillhöra ett litet team som tillsammans sköter om de anläggningar vi driftar i Stockholmsområdet. Arbetet på präglas av ett stort servicetänk samt personlig kontakt med beställare och användare av anläggningarna. Detta är en roll med mycket frihet under ansvar och innebär en del ensamarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar med drift, underhåll och service av framförallt sopsugsanläggningar, men även andra anläggningar för hantering av avfall. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn, felsökning, underhåll och service samt enklare reparationer av olika slag. I arbetsuppgifterna ingår även ibland deltagande i uppstart och driftsättning av nya projekt. Dokumentering och rapportering ingår även i arbetsuppgifterna. Beredskap och jourtjänstgöring ingår i tjänsten

Du erbjuds:

·      Att vara en del i en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och Globalt.

·      Ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta kollegor.

·      Goda förmåner och anställningsvillkor.

Din profil:

·      Teknisk gymnasiekompetens

·      Tidigare erfarenhet från drift och service inom VA-teknik är meriterande men inget krav.

·      God dator-och systemvana

·      Svenska och engelska i tal och skrift.

·      B-körkort

Vi ligger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du är teknikintresserad problemlösare som gillar att lära dig nya saker. Du kommer att ha kontakt med både kunder och beställare vilket ställer höga krav på dig att vara serviceinriktad och kunna hantera människor på ett professionellt sätt. Vidare att du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut. Låter detta som du?

I denna rekrytering samarbetar MariMatic med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer