Målare

Logotyp

Målare

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass? Vill du vara en del av ett välmående och med låg personalomsättning? Är du dessutom en duktig målare som har erfarenhet inom microcement samt utbildad inom området, då kan du vara Storöstrands nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som målare på Storöstrands Måleri arbetar du med varierande projekt i Stockholm. Rollen ger dig stor frihet under ansvar där du är ansvarig för dina uppdrag i en bred roll. I denna roll agerar du ansiktet utåt för företaget samt har du det yttersta ansvaret mot kund. 

Du erbjuds:

·      En plats i ett tryggt och stabilt företag med många spännande projekt.

·      Ett företag som värnar högt om de anställda och deras välmående.

·      Servicebil, moderna verktyg samt frihet under ansvar.

Vi söker dig som:

·      Besitter några års erfarenhet i rollen som målare.

.     God kunskap i måleri, tapetsering samt meriterande om du har kunskap i microcement.

·      Har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Självständig och engagerad i ditt arbete.

·      Driven och har lätt för att skapa och bygga nya relationer, både med kollegor men främst med kunder.

Om företaget:
Vi hoppas att du kan hitta allting du behöver hos oss på Storöstrands Måleri. Vi fokuserar på att få nöjda kunder genom att erbjuda högkvalitativ service och ett professionellt bemötande. Vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar. Tack vare en stor variation av tjänster är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Storöstrands Måleri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer