Reläskyddstekniker/elkraftsingenjör

Logotyp

Reläskyddstekniker/elkraftsingenjör

Letar du efter en arbetsmiljö där du får vara delaktig och påverka tillsammans med kompetenta kollegor i toppmodern teknologi? Då bör du läsa vidare! Netcontrol AB expanderar och söker efter dig som är

Reläskyddstekniker / elkraftsingenjör

I rollen som reläskyddstekniker är du navet mellan teknik, försäljning, kund och support. Rollen är delvis ny på företaget och kommer i viss mån anpassas efter din kompetens och ambitionsnivå.

Det förekommer en del resor i tjänsten vilket gör att du kan bo runt Västerås, Stockholm, Uppsala, Örebro, Mälardalen alternativt Karlstad. Inledningsvis utgår du främst från kontoret i Västerås för att lära känna dina 16 nya kollegor för att successivt kunna arbeta på distans.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Konfigurering och programmering av fjärrkommunikationssystem enligt uppsatta specifikationer och krav

·      Reläprovning, underhåll & felsökning samt driftsättning

·      Idrifttagning, konfigurering och provning av el/-kontrollanläggningar och dess funktionalitet

·      Stöttning vid anbudsrelaterade frågor och resurs vid offertarbete

Netcontrol erbjuder dig:

·      En nyskapad och skräddarsydd roll där du har goda möjligheter att påverka

·      Ett välmående och finansiellt starkt bolag, under tillväxt som satsar på sin personal, bl.a. i form av aktieprogram och generös ersättning

·      En arbetsplats där teknologin ligger i framkant

Din profil:

Du har troligen en eftergymnasial elkraftsutbildning med arbetslivserfarenhet från schemaläsning och konfigurering av reläskydd, gärna i tät relation med kund. Som person är du intresserad av att lära och utvecklas, du följer med i utvecklingen inom ditt område och lär dig snabbt nya uppgifter. Du är socialt kompetent och har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor i teamet. Du har ett strukturerat arbetssätt, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och vill alltid leverera den bästa lösningen. Du är van vid att kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Om Netcontrol AB

Netcontrol är ett finskt bolag med huvudkontoret i Helsingfors. De övriga kontoren finns i Västerås, Helsingborg, Oslo och Manchester. I mer än 30 år har Netcontrol utvecklat och levererat system för övervakning och kontroll av överförings- och distributionsnät. Netcontrol konstruerar och tillverkar en rad olika enheter för SCADA-system, fjärrkontroll, telemetri, larmövervakning och kommunikation. Netcontrols kunder är bolag för eldistribution, -transmission och produktion, fjärrvärmebolag, spårnätsbolag, bolag inom olje- och gasindustrin, samt energiintensiv industri. Våra produkter är nyckeln till att styra förnybar energi och Smart Grid idag och i framtiden. Netcontrol har en bred kundbas och våra produkter och tjänster har ett gott rykte.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Netcontrol med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert