VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

Är du VVS montör och på jakt efter nya utmaningar? Har du en hög yrkesstolthet och gillar att ett variationsrikt arbete där du får arbete med både service och entreprenader? Vill du vara en del av familjärt företag som värnar om sina anställda? Då kan du vara BK Fastighetservice nya lagspelare.

Arbetsuppgifter:

I rollen som VVS montör kommer du att ingå i ett härligt team om 6 personer där ni tillsammans kommer att arbeta med service och nyinstallation i större entreprenader. Du utgår hemifrån och arbetar över hela Storstockholm.

Du erbjuds:

·      Att vara en del av ett sammansvetsat gäng.

·      Goda anställningsvillkor.

·      Variationsrikt arbete och frihet under ansvar.

Din profil: För att lyckas i rollen som VVS montör ser vi att du har arbetat minst 5 år som VVS montör och är självgående. Du behärskar det svenska språket och har B-körkort

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är ansvarstagande, driven och en naturlig problemlösare. Du kommer att vara företags ansikte utåt och därav ser vi att du är serviceinriktad och är kundfokuserad.

Om företaget: BK Fastighetsservice grundades 1969 och har sedan starten varit verksamma inom områdena VVS och fastighetsdrift. Företaget är medlemmar i VVS installatörerna och är certifierade inom Säker vatten. Idag omsätter BK Fastighetsservice 40 miljoner och är 16 anställda.

I denna rekrytering samarbetar BK Fastighetsservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer