Säljare

Logotyp

Säljare

Är du på jakt efter nya möjligheter och vill arbeta på ett av Sveriges bästa företag? Är du dessutom en duktig säljare och vill vara en del i ett familjärt företag? Gillar du att ge en högklassig service till dina kunder? Då kan du vara STHLM BIL nya stjärna.

Om rollen som säljare på STHLM Bil

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya personbilar från Peugeots breda modellprogram på vår anläggning i Sätra

Som bilsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser – från första kontakten med kund till leverans av bilen. Med telefonen som främsta verktyg bygger du proaktivt din egen kundstock genom personlig kontakt med blivande kunder för att bygga en långsiktig relation både hemma i bilhallen och ute hos kund.

Arbetstiderna är 10:00-18:00 måndag till fredag och du kommer att arbeta varannan helg 11:00-15:00.

Vi värdesätter våra kundrelationer och arbetar med tydlig närvaro, högservicegrad och tät kontakt med både potentiella och befintliga kunder. I rollen som säljare är du med och vägleder våra kunder till smarta val utifrån deras behov med målet att leverera den bästa möjliga kundupplevelsen i varje affär!

Vanliga arbetsuppgifter innebär utöver försäljning av bil även försäljning av våra tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, både i hallen, på telefon & mail.

Har du rätt förutsättningar får du verktygen att utvecklas och lyckas i en framgångsrik organisation där ingenting är omöjligt!

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom nybilsförsäljning med dokumenterat goda resultat. Du är van vid att använda telefonen som verktyg samt med att ringa kunder och boka in möten. Som person är du framåt, orädd och driven samt att du är bra på att skapa och bibehålla relationer. För våra kunder är en bilaffär många gånger en av de största i livet och därför behöver du även vara lyhörd, lösningsorienterad och serviceinriktad gentemot våra kunder.

Du brinner för försäljning och drivs av att arbeta mot mål, samt att du är en duktig förhandlare som tycker om att göra affärer. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Vi ser även att du är prestigelös som person och att du är bra på att hantera flera olika uppgifter samtidigt och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du gillar och drivs även av möjligheten att kunna påverka din egen lön kopplat till ditt försäljningsresultat och ser alltid möjligheter i stället för svårigheter och älskar utmaningar!

B-Körkort och svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Om företaget:

På STHLM BIL är idén att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna! Här blir du som anställd och kund en del av familjen och det är viktigt att alla känner sig välkomna. Sthlm bil är en auktoriserad serviceverkstad för Honda och Peugeot men servar alla märken och modeller och är verksamma i Sätra och på Värmdö. 

I denna rekrytering samarbetar STHLM Bil med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert