Automationstekniker

Logotyp

Automationstekniker

Är du på jakt efter en ny utmaning inom el-& automationsbranschen samt söker en varierande roll? I rollen som Automationstekniker på AH Automation kommer du att arbeta brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kontinuerlig utveckling i din karriär samt trivs med stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter: Som automationstekniker på AH Automation samarbetar du bland annat med våra kunders underhållsavdelningar. Tjänsten innebär att vara rådgivande samt tillgodose kundens servicebehov, både förebyggande och akut. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat, men inte uteslutande, felsökning, reparation och underhåll samt löpande förbättringar i deras kunders produktionsanläggningar. Även fastighet och infrastruktur som belysning, värme, ventilation och kylanläggningar ingår i avdelningens ansvarsområde. Därför är erfarenhet inom dessa områden meriterande.

Du erbjuds:

·      En plats i ett glatt och socialt gäng som jobbar tajt tillsammans.  

·      Möjlighet att arbeta utomlands, både i USA & Asien, om sådan ambition finns.

·      Utbildningar internt i företaget.

·      Korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:

·      Har gymnasiekompetens med teknisk inriktning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

·      Tidigare har arbetat inom el/automation.

·      Innehar kunskap och erfarenhet av PLC & HMI.

·      Svenska & engelska i tal & skrift är ett krav.

·      B-körkort.

Som person:

·      Är du flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter.

·      Ställer du kunden och dess behov i fokus under arbetet för att leverera på högsta nivå.

Om företaget:

AH Automation är ett teknikföretag som levererar högteknologiska robot- och systemlösningar inom automation och service. Dess bredd gör att de står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare. De verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för att värna relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar AH Automation med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert