Automationstekniker

Logotyp

Automationstekniker

Vill du ta nästa steg och utvecklas i rollen som automationstekniker för fastigheter? Vill du arbeta med spännande projekt och kunder? Nu söker BMS GreenTech Solutions en erfaren automationstekniker till deras team i Stockholm.

BMS är det ett entreprenad- och konsultföretag. Kontoret ligger beläget på Östermalm i Stockholm men du som anställd kommer tillbringa mesta tiden ute hos kund som är främst byggföretag, kommunala, statliga och kommersiella fastighetsbolag samt ventilations och rörentreprenörer. BMS levererar fabriksoberoende helhetslösningar inom området fastighetsautomation

Om rollen:

I rollen som automationstekniker kommer du att arbeta med driftsättning och programmering av styr och övervakningssystem i fastigheter. Ditt arbetsområde kommer i första hand vara i Stockholmsområdet men BMS bedriver en viss verksamhet i övriga delar av Sverige och andra länder, till exempel Kina och Japan. Tjänsten kan därför innebära resor både inom Sverige och utomlands.

Här erbjuds du att vara en del av ett litet företag med korta beslutsvägar. Här syns du och får vara med i företagets utveckling framåt- På BMS blir du en del av familjen.

Vill du vidareutvecklas finns mycket kunskap internt på företag som alla gärna delar med sig av och de satsar även mycket på utbildningar för att alla ska kunna få rätt kompetens som krävs för att kunna vidareutvecklas. 

Din profil:

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har arbetat minst några år som automationstekniker och självständig i din roll. Du har god datorvana och gillar att lösa problem.Arbetet förutsätter god social förmåga och att du är serviceinriktad. Som person har du lätt att samarbeta och gillar ett omväxlande jobb och att ta eget ansvar. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är krav.

Känner du igen dig i denna beskrivning? Tveka in att skicka in en ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer