Bilmekaniker

Logotyp

Bilmekaniker

Är du på jakt efter nya möjligheter och vill arbeta på ett av Sveriges bästa företag? Är du dessutom bilmekaniker och vill vara en del i ett familjärt företag? Gillar du att ge en högklassig service till dina kunder? Då kan du vara STHLM BIL nya stjärna.

Om rollen:

Du kommer att arbeta ute på Värmdö och ingå i ett team med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra. I dina arbetsuppgifter ingår service, reparationer och felsökningar på personbilar av främst märket Peugeot men kan också förekomma att arbeta med andra bilmärken.

Du erbjuds:

·      En trygg anställning med schysta förmåner hos en expansiv arbetsgivare med 2 st fullserviceanläggningar auktoriserade för Honda och Peugeot 

·      En arbetsplats där målet är att göra allt som bara är möjligt för att skapa förutsättningar åt deras anställda att bli den bästa versionen av sig själva yrkesmässigt genom att stötta, utbilda och pusha teamet till framgång både individuellt och som lag.

·      Att vara en del i ett sammansvetsat gäng som gärna hittar på aktiviteter utanför arbetstid.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som bilmekaniker och dessutom har läst en fordonsteknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvararande. Det anses vara en stor fördel om du tidigare arbetat med Peugeot och Citroën tidigare. B-körkort är krav.

Vi lägger stort vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en naturlig lagspelare och är ödmjuk. Du har lätt för att samarbeta med andra men kan arbeta självständigt.

Om företaget:

STHLM BIL är idén att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna! Här blir du som anställd och kund en del av familjen och det är viktigt att alla känner sig välkomna. Sthlm bil är en auktoriserad serviceverkstad för Honda och Peugeot men servar alla märken och modeller och är verksamma i Sätra och på Värmdö. 

I denna rekrytering samarbetar STHLM Bil med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer