Garantihandläggare

Logotyp

Garantihandläggare

Är du på jakt efter nya möjligheter och vill arbeta på ett av Sveriges bästa företag? Är du dessutom garantihandläggare och vill vara en del i ett familjärt företag? Gillar du att ge en högklassig service till dina kunder? Då kan du vara STHLM BIL nya stjärna.

Om rollen: Arbetet som garantihandläggare innefattar att säkerställa att generalagenters garantipolicy och garantiregler efterlevs samt att bedöma olika typer av garantiärenden, följa upp garantianspråk och utreda garantiärenden. Arbetet sköter också frakt och administration runt reklamerade bildelar. Det är viktigt att förstå regelverket runt garanti och säkerställa garantiutbetalningar sker från generalagenter. I arbetet ingår också fakturering av garantiärenden, verkstadsarbeten, serviceavtal och hjälpa till som servicerådgivare.

Du kommer arbeta med kända varumärken såsom Peugeot, Honda.

Du erbjuds:

·      En trygg anställning med schysta förmåner hos en expansiv arbetsgivare med 2 st fullserviceanläggningar auktoriserade för Honda och Peugeot 

·      En arbetsplats där målet är att göra allt som bara är möjligt för att skapa förutsättningar åt deras anställda att bli den bästa versionen av sig själva yrkesmässigt genom att stötta, utbilda och pusha teamet till framgång både individuellt och som lag.

·      Att vara en del i ett sammansvetsat gäng som gärna hittar på aktiviteter utanför arbetstid.

Din profil:

Vi söker dig som har kunskap om fordon och fordonsreparationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete såsom garantihantering eller administration och har god förståelse för verkstadens alla processer. Vidare behöver du ha god vana att arbeta med Excel och dator som redskap. En fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet som garantihandläggare /servicerådgivare/administratör från bilbranschen är mycket meriterande.

Som person är du lösningsorienterad, noggrann och gillar högt tempo. Du strävar efter att skapa goda relationer med både generalagenter och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Om företaget:

STHLM BIL är idén att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna! Här blir du som anställd och kund en del av familjen och det är viktigt att alla känner sig välkomna. Sthlm bil är en auktoriserad serviceverkstad för Honda och Peugot men servar alla märken och modeller och är verksamma i Sätra och på Värmdö. 

I denna rekrytering samarbetar STHLM Bil med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, oscar.thiele@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer