Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

G:ssons El AB grundades 1981 och har sitt kontor i Södertälje. De har sina projekt i Storstockholm och Södertälje med omnejd. Företaget har idag ca 40 anställda och växer ständigt. Deras huvudsakliga näring inriktar sig på årsavtal med större fastighetsägare, byggare samt kommunal – och landstingsbolag. G:ssons EL kvalitetssäkrar sina åtaganden genom ISO 9001, 14001 och ISO 45001

Som serviceelektriker hos G:ssons EL kommer du bland annat:

·      Arbeta med ROT-jobb, butiker, kontor och en del andra projekt.

·      Servicearbeten inom Skolor, landsting och kontorsmiljöer

·      Arbeta variationsrikt där den ena dagen är inte den andra lik.

·      Utföra uppdragen självständigt, men även i grupp ifall jobbet kräver det. Möjligheten att arbeta med mindre projekt/entreprenader kommer att finnas för den som vill.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

·      Har ca 5 års erfarenhet från rollen.

·      B-körkort är krav samt att du kan läsa ritningar.

·      Är en självgående person och känner dig trygg i rollen som elektriker. Du bör trivas med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden.

·      Drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna.

Hos G:ssons El erbjuds du delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Vi tycker det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat. Vanligtvis åker vi utomlands tillsammans en gång per år, har julbord och ytterligare gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänslan. Vi är måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet. Du får tillgång till en servicebil som du får utgå med hemifrån.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar G:ssons El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073-581 18 04 Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert