Säkerhetstekniker

Logotyp

Säkerhetstekniker

Vill du bli en del av ett välmående företag där du får arbeta med spännande och roliga projekt? Där du blir en del av ett härligt gäng som ställer upp för varandra. Är du en erfaren & kunnig säkerhetstekniker som dessutom har ett stort intresse för tekniska lösningar? Då kan du vara High Securitys nya stjärnskott. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som säkerhetstekniker har du en varierad tjänst och projekten skiljer sig åt i storlek. Du utgår hemifrån direkt till dina kunder och har hela Stockholm som arbetsplats. Utöver det kommer du att arbeta brett med både inbrottslarm, passersystem, CCTV och lås.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

·      Installation av diverse larm- & säkerhetssystem.

·      Driftsättning av dessa.

·      Avtalsservice samt akutservice till deras kunder.

Du erbjuds:

·      En roll på ett stabilt och välmående företag som är under kontinuerlig utveckling.

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder.

·      Möjlighet att vidareutbilda dig i olika säkerhetssystem och växa i rollen som tekniker.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, där du kan installera passage och larmsystem.

·      Har ett stort tekniskt intresse.

·      Innehar B-körkort samt är ostraffad.

Som person ser vi gärna att du är självgående, serviceinriktad samt gillar ordning & reda. Du motiveras av att ta företaget framåt och tycker det är kul att vara med på den resan.

High Security grundades 2014 och tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar till både företag, bostadsrättsföreningar och kommuner. Sedan 2016 drivs företaget av Thomas Claesson och är idag 7 anställda med kontor i Hägersten.

I denna rekrytering samarbetar High Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer