Entreprenadselektriker

Logotyp

Entreprenadselektriker

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag? Är du dessutom en duktig elektriker som har erfarenhet inom ROT och entreprenads-projekt? Då kan du vara ATI´s nya stjärnskott i rollen som entreprenadselektriker. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som elektriker på ATI´s arbetar du med varierande projekt inom ROT och entreprenad. Rollen ger dig frihet under ansvar och du kommer att ha hela Storstockholm som arbetsplats. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanliga elinstallationer i butiker, skolor, bostäder, hotell osv, samt elbilsladdningar, energioptimering, solenergi med mera. Med det sagt, ett brett arbete där du får arbeta med många olika delar inom el.

Du erbjuds:

·      En plats i ett glatt och socialt team i ett familjärt företag med låg personalomsättning.

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder och goda utvecklingsmöjligheter i rollen.

·      Goda förmåner i rollen.

Vi söker dig som:

·      Har god erfarenhet i rollen som elektriker inom entreprenad.

·      Är fullbetald och har arbetat i cirka 7 års tid.

·      Har en hög yrkesstolthet.

·      Svenska i tal & skrift är ett krav.

Som person är du:

·      En hjälpsam lagspelare som är van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

ATI´s El & Energiteknik AB är ett väletablerat företag inom el-branschen med över 25 års erfarenhet. De vänder sig bland annat till fastighetsägare, BRF: er, byggentreprenörer samt statliga & kommunala bolag. Projekten utförs över hela Sverige med fokus på Storstockholm. I företaget finns en gedigen yrkeskunskap och de strävar efter att ha en långsiktig kundrelation med beställarna. Med ett 40-tal anställda är de nu redo att växa ytterligare och fortsätta att expandera deras marknadsandelar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar ATI´s med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert