Säkerhetstekniker

Logotyp

Säkerhetstekniker

Söker du en stimulerande och självständig roll som säkerhetstekniker i ett välmående familjärt företag? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som PM Larm & Passagesystems nya säkerhetstekniker. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en varierad tjänst och projekten skiljer sig åt i storlek. Du utgår hemifrån direkt till dina kunder och har hela Stockholm som arbetsplats. Utöver det kommer du att arbeta brett med både passersystem, inbrottslarm, el-lås, CCTV.

I dina arbetsuppgifter ingår:

·      Installation

·      Driftsättning

·      Avtalsservice samt akutservice

·      Reparation och felsökning

Du erbjuds:

·      Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där de är en stöttande företagskultur.

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder.

·      Möjlighet att vidareutbilda dig i olika säkerhetssystem och växa i rollen som tekniker.

Vi söker dig som:·      Har en god erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, där du kan installera passage och larmsystem.

·      Kan driva mindre projekt självständigt.

·      Som har B-körkort.

PM Larm & Passagesystem grundades 1999 av Pelle Mattsson och tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar till både företag och kommuner. Under de första åren sköttes både kontorsarbete samt installationer av Pelle själv. Idag är PM Larm och Passagesystem 10 anställda och har kontor i Skrubba (Tyresö). 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar PM Larm & Passagesystem med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer