Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Är du en person som har ett stort intresse för mekanik och hydraulik? Vill du vara en del av Sveriges ledande leverantör och servicepartner av högtrycksutrustning? Då kan du vara rätt person till rollen som servicetekniker på Prestec. Du kommer att arbeta med ett härligt och erfaret gäng om 7 personer i fina lokaler i Järfälla utanför Stockholm.

Om tjänsten:

Som tekniker hos Prestec har du en väldigt varierad roll i en nischad bransch. Här anpassas dina arbetsuppgifter efter dina tidigare erfarenheter i yrkeslivet. Du kommer bland annat men inte uteslutande arbeta med service, reparation och felsökning samt bygga spolaggregat till spolbilar.

Prestec erbjuder dig:

·      En roll på ett företag med höga ambitioner, som är lyhörda mot sina kunder och satsar mycket på att vara en hållbar verksamhet.

·      Utvecklande arbetsuppgifter och dagliga utmaningar.

·      Stora utvecklingsmöjligheter i rollen som tekniker.

·      Fritt och självständigt arbete där du får utmanas i rollen.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en bakgrund inom mekanik, hydraulik, el eller motsvarande. Gärna med erfarenhet från service och reparation av fordon och/-eller maskiner. Du är självgående och har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      En naturlig problemlösare och har ett stort intresse för teknik.

·      Inte rädd att ta tag i saker och lära dig något nytt för att utvecklas.

Prestec är en av Sveriges ledande leverantörer och servicepartner av högtrycksutrustning för alla industrier. Med en lång erfarenhet i branschen och mycket kunskap inom bolaget kan Prestec erbjuda en högklassig service till sina kunder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Prestec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert