Fordonsmekaniker

Logotyp

Fordonsmekaniker

Vill du bli en del av ett familjärt företag som sedan 60 år tillbaka har varit en stark aktör inom motorservice? Är du en person som gillar att leverera högklassig service till dina kunder och dessutom är fordonsmekaniker? Då kan du vara Lidingös motorservice nya stjärnskott i rollen som transportbilsmekaniker. Här får du möjligheten att arbeta på en kvalitetscertifierad verkstad av TÜV med många lokala kunder

Arbetsuppgifter:

Under en arbetsdag på Lidingö motorservice kommer du ingå i ett team där ni arbetar uteslutande med transportfordon av märket Volkswagen

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat

·      Reparationer

·      Felsökningar

·      Kundservice

Du erbjuds:

·      En plats i ett familjärt företag där de värnar högt om sin personal och dess välmående.

·      Goda utvecklingsmöjligheter internt i företaget.

·      En arbetsplats där det är god sammanhållning och högt i tak.

Din profil:

För att lyckas i rollen kräver arbetet att du som fordonsmekaniker är noggrann, har tålamod och är serviceinriktad. Du har ett stort teknikintresse och är van vid att arbeta självständigt.

Vi ser att du har:

·      Minst ett halvårs dokumenterad erfarenhet i rollen som fordonsmekaniker.

·      B-körkort.

·      Utbildning inom Volkswagen

Om företaget:

Lidingö Motorservice AB är auktoriserad servicepartner för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Volkswagen Transportbilar.

Lidingö Motorservice AB startades redan 1954 av Sture Kullberg. Verksamheten startade på Stockholmsvägen, men flyttade till nuvarande adress redan 1960.
Väl på plats i hantverkshuset på Vasavägen 82 började samarbetet med Volkswagen, så man kan lugnt påstå att ”kulturen” sitter i väggarna!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV. 

I denna rekrytering samarbetar Lidingö Motorservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert