Inköpare

Logotyp

Inköpare

Vi på Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Vi har vår verksamhet i Brunna, Kungsängen och för närvarande är vi ungefär 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du arbetar och utvecklas tillsammans med proffs inom branschen? Låter detta intressant och du dessutom innehar god erfarenhet från inköp inom dagligvaruhandel eller likvärdig bransch. Kan detta vara rätt möjlighet för dig. Läs vidare nedan och tveka inte att skicka in din ansökan snarast!

Information om Engelmanns:
Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Deras verksamhet är beläget i Brunna, Kungsängen och för närvarande arbetar cirka 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Engelmanns har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

I rollen som inköpare kommer du bland annat:

•        Besitta huvudansvar för inköpen på företaget.

•        Ha en daglig dialog och kontakt med leverantörer över hela världen i jakt på de bästa produkterna och råvarorna.

•        Planera och följa upp tidsplaner mot budget.

För att passa in i rollen som inköpare ser vi att du:

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet från inköp inom färskvaror.

•        Ser nya möjligheter/lösningar hos våra leverantörer som kan gynna vår verksamhet.

•        Talar & skriver engelska obehindrat då global kontakt med leverantörer ingår i rollen.

•        God kunskap i Excel och resten av Office – paketet.

Engelmanns erbjuder dig: En roll som är självständig med helhetsansvar för inköpsavdelningen. Du kommer att få en variationsrik vardag och delta i häftiga projekt samt inspirationsresor. Engelmanns har en stor gemenskap och arbetar tätt mellan olika avdelningar för att förbättra processerna. Medarbetarna på Engelmanns tycker om att ha roligt på och efter arbetstid samt värderar att umgås utanför jobbet med diverse aktiviteter.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Engelmanns med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele 073 – 58 11 804 eller Oscar.Thiele@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert