Mekaniker/servicetekniker

Logotyp

Mekaniker/servicetekniker

Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Är du en person som gillar att arbeta i team och älskar kundkontakt? Har du ett stort intresse för fordonbranschen och dessutom är bilmekaniker/servicetekniker. Då kan du vara Upplands Motor i Akallas nya servicetekniker. Här får du möjlighet att arbeta på en certifierad VPS-verkstad som är en vidareutveckling av Volvos PST-koncept.

Den stora skillnaden från tidigare är att du som personlig servicetekniker arbetar i team istället för enskilt på din verkstadsplats. Detta gör att arbetet blir både roligare och tryggare.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som personlig servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationsarbeten av Volvo personbilar. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och märkesstyrda system.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.

·      Reparationer och felsökning.

·      Fakturering och inbokning av kunder.

Eftersom du på egen hand bokar in alla dina kunder har du mycket kundkontakt och frihet i att lägga upp en effektiv dag.

Du erbjuds:

·      Ett spännande och stimulerande där du ges möjlighet att vara delaktig och påverka.

·      En arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som personalföreningen arrangerar.

·      Att vara en del av ett tryggt företag som är anslutna till kollektivavtal där du automatiskt omfattas av kollektivavtalade försäkring och pension. Utöver det erbjuds du möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. 

·      Friskvård och ett förmånligare bil-ägande.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som bilmekaniker/personlig servicetekniker och dessutom har läst en fordonsteknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvararande. Det anses vara en stor fördel om du tidigare arbetat med Volvo och systemet Tacdis. Likaså är det meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet. Körkort B är ett krav.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är:

·      Social, positiv och uthållig.

·      Administrativt noggrann i ditt arbetssätt.

·      En lagspelare som har tankesättet ”Laget framför jaget”.

·      En person som strävar efter att utvecklas i din roll som personlig servicetekniker.

Om företaget:

Upplands Motor etablerades år 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt Kista där huvudkontoret ligger.

Upplands Motor har en historia som ett familjeägt bolag med rötterna i ett starkt personligt entreprenörskap och är idag Sveriges mest framgångsrika bilföretag med drygt 800 anställda. Upplands Motor erbjuder service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Renault och Dacia.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert