Rivare

Logotyp

Rivare

Humidus är ett tjänsteföretag med stor erfarenhet och spetskompetens inom fukt och energifrågor. Verksamheten drivs med fokus på kundens förväntningar.
Humidus arbetar för en hållbar affärsutveckling, vilket för oss innebär att begränsa den miljöpåverkan som uppstår i verksamheten samt att i samverkan med våra intressenter arbeta med miljöfrågorna. För att infria eller gärna överträffa våra kunders förväntningar ska Humidus medarbetare alltid skapa kvalitet, engagemang och eftersträva ständiga förbättringar.

Vi är idag i en expansiv fas och söker någon som ska vara med och bygga upp vår rivningsavdelning.
Du kommer tillsammans med VD och projektledare för vår kunds räkning vara med och bygga upp denna avdelning och få vara med på en väldigt spännande resa där du sätter dina egna begränsningar.
Arbetet kommer primärt vara på försäkringsärenden men även andra projekt.
Vi söker en person som har erfarenhet ifrån rivning samt ett starkt driv med tidigare erfarenhet ifrån arbetsledning. Du kommer på sikt bygga upp ett team som du sedermera kommer att ansvara över.
Du behöver vara noggrann, kunna räkna på jobb samt leda ett arbetslag. Vi ser det som ett stort plus att du har kännedom av asbest och sanering för att bidra med största möjliga bredd.

Företaget erbjuder en spännande roll där du kommer få stor delaktighet och vara med och bygga upp ett nytt team från grunden.

 – Gillar du att leda och vara med i en startup där du kommer vara en del av grundpelarna är detta helt rätt tjänst för dig.

– Du får självklart tillgång till alla nödvändiga verktyg såsom bil, telefon och surfplatta för att kunna utföra arbetet och planera på bästa möjliga sätt.

– Vi är ett härligt gäng som tror på våra anställda och har väldigt roligt tillsammans.

– För att uppnå bästa möjliga resultat satsar vi på hög trivselnivå och erbjuda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 58 11 804 eller Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer