Elektriker

Logotyp

Elektriker

Elextro Stockholm AB grundades 2017 av Mikael Hedlund och är idag ett väletablerat elföretag som utför service, ROT-arbeten samt nyinstallationer åt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Teamet består i dagsläget av 8 elektriker och har kontor i Tyresö utanför Stockholm.

I takt med företagets utveckling söker Elextro Stockholm en elektriker till deras team.

Vill du tillhöra ett sammansvetsat team med högt i tak i ett företag som är i expansionsfas där du får ett omväxlade arbete och en stor bredd i din roll som elektriker? Då kan Elextro vara något för dig!

En tjänst för dig som vill arbeta med omväxlade arbetsuppgifter

I din roll som elektriker kommer du att ha en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån service och ROT till nyproduktion samt även installationer av smarta hem och laddboxar till elbilar. Du kommer att ha en stor variation i ditt arbete och arbeta med stora och små projekt. Du utgår i servicebil hemifrån och har hela Stockholm som arbetsplats.

För att lyckas i denna roll ser vi att:

• Du har minst 4 års erfarenhet som elektriker
• Läst elprogrammet på gymnasiet eller motsvarande
• Erfarenhet av ROT arbeten
• Är självgående och gillar variation i ditt arbete då du kommer arbeta med service, rot och nyproduktion.
• Du har B-körkort.

Som person är du social och har lätt att ta kontakt med nya människor, då du dagligen kommer ha kontakt med kunder, beställare och samarbetspartners. Vidare att du är engagerad, ordningsam och drivs av att leverera över kunds förväntan.

Välkommen att ansöka

Om du tycker att tjänsten som elektriker hos Elextro Stockholm passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, ser vi fram emot din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Elextro Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer