Servicelektriker

Logotyp

Servicelektriker

Lysande lösningar är ett växande företag verksamma inom el-installationer i Stockholm där den främsta delen av verksamheten riktar in sig till Stockholms innerstad. Företaget grundades för 10 år sedan och består idag av skickliga elektriker med god erfarenhet i branschen. Lysande lösningar hjälper sina kunder med elinstallationer, el-service, lägenhets- & butiksrenoveringar, stambyten samt nyinstallationer både till den större kunden och privatpersonen. De är ett modernt hanverksföretag med 13 medarbetare som arbetar digitalt och strävar efter högsta kvalité i allt de tar sig an.

I takt med att Lysande Lösningar växer söker de ytterligare en service-elektriker för att stärka upp teamet!

I rollen som serviceelektriker arbetar du i en bred roll där den främsta delen av arbetet ligger i innerstan, en del av våra kunder finns även utanför tull, i exempelvis Täby, Danderyd & Nacka. Dina projekt kan ligga på några timmar upptill cirka 2 veckors tid. I rollen hjälper du våra kunder med ROT-arbeten och servicejobb i främst lägenhetsrenoveringar samt butiker. Rollen erbjuder en stor frihet och flexibilitet där du är med och styr upplägget av arbetsfördelningen till de olika projekten, du utgår hemifrån med en egen servicebil. Det vi söker efter är en elektriker med god kunskap som har arbetat under en längre tid med service.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

–         Besitter en god erfarenhet i rollen som serviceelektriker där du är van att vara med och styra arbetet samt ta mycket eget initiativ.

–         Är ansvarstagande, självgående, ordningsam och har god rutin i arbetet.

–         Svenska i tal & skrift.

–         Har ett B-körkort för att snabbt kunna åka till våra kunder och anpassa dagen.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag i Stockholms innerstad. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

–         Ett nytänkande och digitaliserat företag

–         Lagerlokal på Odenplan

–         Kollektivavtal

–         Servicebil & telefon

–         Ett tajt och sammansvetsat team

I denna rekrytering samarbetar Lysande Lösningar med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mejl: linnea.gilliusson@jobway.se.

Vi ser framemot din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert