Kvalitetsansvarig

Logotyp

Kvalitetsansvarig

Vi på Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Vi har vår verksamhet i Brunna, Kungsängen och för närvarande är vi ungefär 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

Engelmanns är ett snabbt växande företag och i takt med att vi växer söker vi nu en ny medarbetare till vår kvalitetssäkringsenhet. Vi söker en person som kan ha det övergripande ansvaret för kvalitetssäkringar, produktinnehåll och säkerhetsfrågor.

Din roll

Dina arbetsuppgifter består till största del av kvalitetssäkring samt listningar av olika livsmedel. Detta innebär att du bedömer produktinnehåll och ställer höga krav när det gäller kvalitet av våra produkter. Du ansvarar även för att presentera korrekta produktspecifikationer och varudeklarationer till exempelvis Prevas, Validoo och CKS.

Ditt arbete kommer även bestå av att förvalta och utveckla kvalitetsrutiner, säkra produkter samt bevaka olika typer av branschfrågor. Du kommer ingå i kvalitetssäkringsenheten och ha det övergripande ansvaret för att informera resterande avdelningar i de frågor som rör kvalitet, produktinnehåll eller ändringar gällande säkerhetsfrågor. Du kommer dessutom utföra återkallelser och godkänna produkttexter på olika konsumentförpackningar.

Vi söker dig som har bakgrund inom livsmedelssäkerhet och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet som kvalitetsansvarig hos en livsmedelsproducent. Du ska ha stor erfarenhet av produkter och produktion inom livsmedelsområdet och vi ser gärna att du har arbetet med centrala listningar mot de allra största kedjorna. Ytterligare meriterande är erfarenhet av färskvaror. Eftersom tjänsten innebär både svenska och internationella kontakter krävs det att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Datorvana är ett krav!

Vi erbjuder en roll som är självständigt med ett stort ansvar och möjlighet till utveckling. Som person är du driven och självgående och trivs i en ledande roll. För att lyckas i rollen ska du vara strukturerad, lösningsorienterad och alltid ha kunden i fokus.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten? I denna rekrytering samarbetar företaget med rekryteringsbolaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se, urval sker löpande. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert