Teknisk säljare

Logotyp

Teknisk säljare

Är du en säljare med ett stort tekniskt intresse som brinner för att göra affärer? Är du redo för spännande försäljningsutmaningar med en bred kundportfölj hos Skandinaviens ledande leverantör till den metallbearbetande industrin, då kan du vara den vi är ute efter!

Just nu söker Alumeco Sverige en säljare till deras team i Stockholm.

Alumeco erbjuder dig en dynamisk position med unika personliga och yrkesmässiga utmaningar i en internationell, informell och attraktiv arbetsmiljö. Det finns en tydlig tillväxtstrategi och fokus på den enskilda medarbetaren, med en platt ledningsstruktur och korta beslutsvägar.

Som säljare på Alumeco är du en entreprenör i en stor, dynamisk och global organisation. Du får en helhetssyn på hela produktflödet från inköp till försäljning mot slutkund. Som säljare har du ansvar för försäljningen av material ute hos befintliga samt potentiella kunder. Viktiga kundgrupper finns bl.a. inom fordon-, bygg- och energisektorn. Det är ett varierat arbete med ett stort fokus på försäljningsaktiviteter från första kontakten till uppföljning på leveranser.

Ett urval av dina kommande arbetsuppgifter:

·      Säljbearbetning utav nya kunder.

·      Ständig uppföljning av potentiella kunder och presentera våra produkter.

·      Hantera inkommande förfrågningar.

·      Ge professionell rådgivning och service till våra kunder, förstå dess behov och identifiera möjligheter till existerande och nya kunder.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en affärsinriktad profil med stort kundfokus och har en arbetslivserfarenhet i rollen som säljare inom B2B . Du skall förutom starkt säljfokus ha visst tekniskt intresse och förståelse.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller försäljning.

Vi förväntar oss dessutom att du:

·      Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

·      Har goda datorkunskaper, väl förtrogen med Officepaketet och gärna erfarenhet av SAP.

·      Innehar B-körkort.

Som person är du en utåtriktad och social individ och en lagspelare som tillsammans med övriga kollegor hjälper till att skapa en trevlig, dynamisk och resultatinriktad miljö.

Om företaget:

Alumeco är en starkt konsoliderad internationellt verksam handelskoncern som grundades 1983, huvudkontoret ligger i Odense, Danmark. Koncernen är specialiserad inom aluminium, mässing och koppar för metallkrävande industri och bygger på engagerad och framtidsorienterade medarbetare. Koncernen har en tydlig tillväxtstrategi med fokus på utveckling av nya koncept och kompetensutveckling av de anställda. Huvudkärnvärden är kundfokus och affärssinne. Koncernen har en omsättning på ca. € 500 milj. och sysselsätter 1000 anställda över hela världen. Som global leverantör och samarbetspartner har Alumeco ett omfattande och internationellt nätverk samt en rad dotterbolag i Europa, Nordamerika och Kina.

Vill du läsa mer om Alumeco hittar du hemsidan här – här finns också senaste CSR rapporten:

www.alumeco.se

I denna rekrytering samarbetar Alumeco med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer