Pensionsrådgivare

Logotyp

Pensionsrådgivare

Lärarförsäkringar startade 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av en medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa lärare med försäkrings- och pensionsfrågor.

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna som finns för lärarna på marknaden. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Bliwa och Sveland Djurförsäkringar. Vi tar hand om all administration kring försäkringarna förutom skadereglering som sköts av försäkringsgivarna. Sedan starten har mer än 265 000 lärare anslutit sig till våra försäkringar. Tillsammans har våra kunder drygt 900 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor.

Lärarförsäkringar söker efter en lyhörd och certifierad Pensionsrådgivare med god samarbetsförmåga och teamkänsla.

Från moderna lokaler på Östermalm kommer du som pensionsrådgivare, tillsammans med prisbelönta och kompetenta medarbetare, ansvara för Lärarförsäkringars pensionstjänster. Du kommer att arbeta i ett litet team där eget ansvar för omvärldsbevakning och pensionstjänsternas utveckling ingår ihop med övriga i teamet.

I tjänsten kommer du möta våra kunder i inbokade möten via telefon. Som rådgivare går du igenom pensionssystemet och de valmöjligheter kund har. Du använder dig bland annat av pensionssammanställningen på minPension. Om kund behöver komma igång med eget sparande till pension eller annat ger du råd om det. Du ser över kunds tjänstepensionssparande och ger rekommendationer om det finns behov av förändring. Behöver kund se över och komplettera sitt övriga försäkringsskydd ger du råd om Lärarförsäkringars försäkringsutbud.

Du har en flexibel roll med god möjlighet att forma din egen vardag, under försättning att du uppnår uppsatta mål. 

För att förstå kunders behov och vara en personlig engagerad rådgivande är du en god lyssnare. Vidare är du en teamspelare som drivs av teamets och företagets framgångar.

Du har lägst gymnasieutbildning med god datorvana samt grundläggande kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat med liknande uppgifter är det meriterande.Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark företagskultur och god sammanhållning med låg personalomsättning.
Fortsättningsvis erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag på ett välmående, lönsamt och stabilt företag. Är du intresserad av ytterligare arbetsuppgifter och ansvarsområden kan det tillkomma av tillfällig art, främst i projektformIntresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer