Grävmaskinist

Logotyp

Grävmaskinist

NCCT Entreprenad AB grundades 2008 och har tillsammans i företaget en gedigen erfarenhet inom grunder, markarbeten och tomtplanering. Genom åren har man utfört grunder till ett antal husleverantörer runtomkring hela Storstockholm. Med ett brett nätverk och en modern maskinpark har NCCT Entreprenad styrkan att utföra projektet enligt tidsplan och till budgeterad kostnad.

Det är dags att utöka personalstyrkan med en duktig grävmaskinist.

Vill du vara en del av ett litet och familjärt företag där man hjälper varandra. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med 11 anställda och arbeta främst i södra Stockholm med kontor i Tyresö. Här är det viktigt att du är villig att arbeta brett och hjälpa till där det behövs.

Som grävmaskinist kommer du arbeta med grund och anläggningsarbeten, främst villagrunder. Du är en viktig kugge i ett team där ni tillsammans utför mark och grundarbeten. Grundarbetena sker oftast från råmark till färdig grund.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som grävmaskinist, gärna inom mark och anläggningsarbeten. Svenska i tal & skrift samt B-körkort. Som person är du öppensinnad för nya utmaningar, självgående och gillar att arbeta i team. Du ska tycka att det är roligt att komma till jobbet och har en stolthet till ditt yrke.

På NCCT Entreprenad har man hjärtat på rätt ställe och här ska man känna sig välkommen. Det är viktigt att du som anställd ska känna dig en del av teamet och framförallt må bra. Du blir en del av en arbetsplats som värnar om sina anställda och satsar mycket på din personliga utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar NCCT Entreprenad AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Mikaela Hansson mikaela.hansson@jobway.se och Oscar Thiele oscar.thiele@jobway.se Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert