Snickare

Logotyp

Snickare

Humidus är ett tjänsteföretag med stor erfarenhet och spetskompetens inom fukt och energifrågor. Verksamheten drivs med fokus på kundens förväntningar.
Humidus arbetar för en hållbar affärsutveckling, vilket för oss innebär att begränsa den miljöpåverkan som uppstår i verksamheten samt att i samverkan med våra intressenter arbeta med miljöfrågorna. För att infria eller gärna överträffa våra kunders förväntningar ska Humidus medarbetare alltid skapa kvalitet, engagemang och eftersträva ständiga förbättringar.

Vi expanderar och söker nu en snickare
Som snickare hos oss kommer du framförallt att arbeta med försäkringsskador men även reparationer och tillbyggnader. Dina dagar är varierande och kan vara allt ifrån att bygga upp ett nytt kök till att göra servicearbeten såsom sätta socklar och golvlister. Du kommer att utgå delvis hemifrån men uppstartsmöten sker med projektledare och du kommer arbeta över hela Storstockholm.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalitét. Vidare är du väldigt strukturerad och proaktivt med din planering.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat några år som snickare och det är meriterande om du arbetat med just försäkringsärenden. B -körkort och svenska i tal & skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet. Med det får du givetvis fina förmåner i form av firmabil, mobil och dator. Givetvis har vi kollektivavtal.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 58 11 804 eller Oscar.Thiele@jobway.se . Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert