Ekonomichef

Logotyp

Ekonomichef

Fasadkultur är resultatet av fem generationers ständiga strävan efter förbättring och perfektion. Vi använder vår kompetens och passion för att bygga, renovera och utveckla privata hem, kommersiella byggnader och offentliga fastigheter utöver det vanliga.

Ett unikt och attraktivt hem är resultatet av unika lösningar och skräddarsydda arbetsprocesser. Tillsammans med arkitekter och noggrant utvalda leverantörer erbjuder vi allt från byggandet av nya privata hus till komplicerade och känsliga renoveringar, restaureringar och rekonstruktioner.

Inom den kommersiella och offentliga sektorn arbetar vi främst med tekniskt utmanande projekt med höga kvalitetskrav. Vi har också en lång historia att arbeta med kulturellt viktiga byggnader och vi är stolta över att ha fått i uppdrag att ta hand om några av Stockholms mest ikoniska landmärken.

Nu söker vi en ekonomichef till vårt team.

Som ekonomichef på Fasadkultur kommer du arbeta verksamhets nära i projekt och strategiska frågor. Du kommer även ansvara för företagets löpande ekonomi såsom bokföring, årsredovisningar, likviditetsrapporter och kreditanalyser mm. För att lyckas i denna roll ser vi att du har 7 års erfarenhet likvärdig roll. Du har mycket god datavana och hanterar såklart Excel och bokföringsprogram med bravur. Erfarenhet från byggsektorn är meriterande men ej ett krav.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva ditt arbete framåt målmedvetet. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt.

Vi erbjuder dig en roll på ett unikt företag med god gemenskap och fräscha lokaler. Vi har goda anställningsvillkor. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander på adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer