Platschef

Logotyp

Platschef

Vi på P O Service är ett modernt & växande byggbolag som erbjuder entreprenad, om- och tillbyggnationer, nyproduktion samt byggservice till våra kunder över hela Storstockholm. Vår verksamhet startades redan på 70-talet, och vi har varit verksamma i Stockholmsområdet sedan 1993 med ett platskontor i Södertälje samt huvudkontor i Skarpnäck. Vår vision är att vara ett företag som sticker ut från mängden där vi associeras med hög kvalitet, professionalitet samt en hög kundnöjdsamhet därav ställer vi höga kvalitetskrav på oss själva, våra medarbetare samt samarbetspartners.

I takt med att vi växer och utvecklas söker vi nu en driven och erfaren platschef till vårt team!

Arbetsuppgifter:

Vi har stora spännande projekt i våra projektportföljer för hela Storstockholm, därför söker vi nu en platschef som tillsammans med oss vill driva dessa projekt framåt! Som platschef hos oss på P O Service kommer du att arbeta med varierande entreprenad-uppdrag med ansvar för den dagliga driften, inköp, upphandlingar, ekonomiavstämningar samt kundansvar genom projektet. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med medarbetare, underentreprenörer & kunder.  

Vem är du?:

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god arbetslivserfarenhet i rollen som platschef för lite större projekt, besitter du en relevant utbildning inom området är detta meriterande. Du har utöver detta en gedigen erfarenhet av hela processen, liknande arbetsuppgifter samt att affärsmässigt driva projekt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som platschef hos oss ställer krav på god struktur och disciplin. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande och kvalitetsmedvetenhet är några nyckelord.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

–         Goda förmåner

–         Möjlighet till tjänstebil

–         Kollektivavtal (tjänstepension, företagshälsovård & friskvård)

–         Möjlighet att bli en del av ett företag med stora framtidsplaner

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sitta ansökningsdatum. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert