Projektchef

Logotyp

Projektchef

Blinkfyrar har sedan starten år 1960 fokuserat på kundnöjdhet och innovation. Detta fokus har tagit oss till en marknadsledande position inom vägmärken, trafikavstängningsmaterial, trafiksäkerhetsutrustning och digital vägmärkeshantering.

Med en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation är Blinkfyrar en viktig leverantör till entreprenörer, kommuner och privata aktörer. Vi har även en stabil exportverksamhet.

Blinkfyrar ingår i Söderbergföretagen, en familjeägd grupp av industri- och teknikhandelsföretag.  Blinkfyrar har drygt 60 anställda och en omsättning på cirka 200 miljoner kronor. Huvudkontoret ligger i Staffanstorp, 15 minuters bilväg från Malmö, med verksamhet i Stockholm, Göteborg och Sundsvall.

Hösten 2019 förvärvade AB Blinkfyrar Focus Electronic AB. Förvärvet innebär att ett av Nordens största leverantörer av Digital Signage blir en del av AB Blinkfyrar. Vi breddar verksamheten och affären med kompetens som specialiserar sig på LED displayer och teknik för trafik- och parkeringslösningar såsom parkeringsdetektorer och hänvisningssystem och digital skyltning för både inom- och utomhusbruk. Sedan 1/1 2020 är bolagen sammanslagna och Blinkfyrar går in i en expansiv fas och söker nu en

Chef för Projekt & Service med utgångspunkt i Stockholm. Detta är en ny roll med fokus på att strukturera och utveckla verksamheten.

Vi söker Dig som är bra på att kommunicera och skapa goda relationer, och är trygg i att fatta egna beslut. Du har ett starkt driv mot mål, är strukturerad och tycker att uppföljning är viktigt. Du har dessutom en god förmåga att inspirera och leda ditt team framåt. Resursfördelning/bemanning, planering, projektinköp och teknisk säljsupport kommer bli dina primära ansvarsområden parallellt som du driver egna projekt operativt.
Som chef ska du också brinna för att hela tiden utveckla processer och arbetssätt, allt för att skapa förutsättningar för att växa verksamhetsmässigt, på ett strukturerat, professionellt och lönsamt sätt.

Vår chef för projekt & service tror vi har en civilingenjörsexamen och tre till fem års arbetslivserfarenhet inom teknisk projektledning. Kanske har du redan ett linjeansvar, eller så är du redo för nästa steg. Eftersom våra kunder finns över hela Sverige förekommer det en del resdagar.

Blinkfyrar erbjuder en attraktiv och variationsrik roll. Du rapporterar till VD och har stor möjlighet att påverka verksamheten.

Varmt välkommen att söka denna spännande tjänst på ett marknadsledande, välskött och lönsamt företag som befinner sig i en expansiv fas!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli anställd av AB Blinkfyrar. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 073-581 18 04 Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert