Platschef

Logotyp

Platschef

Klimatteknik har fokus på hållbara energilösningar för svenska småhus, villamarknaden och fastighetsägare. Kärnverksamheten bygger på kvalitativa och kostnadseffektiva värmepumpslösningar där vi vill vara det självklara valet för människor som vill leva klimatsmart. Det unika med vårt kunderbjudande är att vi är helhetsleverantör på bergvärme, från borrning till installation. Bolaget ingår i BrainHeart-koncernen som har Vattenfall som majoritetsägare.

Sedan 2001 har Klimatteknik levererat värme och kyla till villor och företag i Västsverige. På installationsavdelningen arbetar erfarna montörer med certifikat och behörigheter inom vvs, el, kyla och brunnsborrning.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven platschef till vårt team.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för helheten från ”ax till limpa”. Dvs från försäljning till installation/service. Du kommer att ha en nyckelroll där du driver bolaget i rätt riktning med fokus på tillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet.

Rollen innebär även att du tryggar en effektiv planering av bolagets leverans, dvs installation, reparation, service och produktion.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har bred erfarenhet från branschen. Det viktigaste är att du besitter kombinationen av ledaregenskaper och teknisk kompetens för att driva bolaget i enlighet med Brainheart och Klimattekniks mål och visioner. Du kan ha bakgrund t.ex. inom försäljning, arbetat som tekniker eller arbetsledare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är prestigelös, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. 

Vi erbjuder dig en roll i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander på adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer