Anläggare

Logotyp

Anläggare

JR Markteknik driver avancerade projekt inom anläggningsarbeten, betongarbeten och finplanering. Kunderna är främst större byggbolag och kommuner i Mälardalen. Vi är ett bolag som växer fort och utvecklas varje dag. Men vi släpper aldrig fokus på det viktigaste i vår verksamhet – den erfarenhet och kompetens som gör våra kunder nöjda!

Vi expanderar och söker därför efter en komplett anläggare. Du kommer att arbeta i team med dina kollegor runt om i Stockholmsområdet och Mälardalen. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

För att lyckas i rollen har du åtminstone ett par års erfarenhet av yrket. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du har lätt för att se och förstå helheter och vill ständigt framåt och lösa de problem som kan uppstå längs vägen.

Vi erbjuder dig en roll i ett välmående företag där du kommer till ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans. Vi värnar om våra anställda och har generösa anställningsvillkor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer